Grattis Pappa

Ja, nu var det din tur att fylla år. Och solen skiner och himlen är blå med undantag från alla fluffiga moln. Det vankas tårtor och kakor och presenter. Och av mig fick du en kram. Precis som förra året. Inte behöver man slösa pengar på något onödigt när en kram funkar precis lika bra. Jag hoppas du får en riktigt bra födelsedag, pappa.

Grattis på födelsedagen pappa!

Ny header - igen

Det blir bara nya headers hela tiden nu. Jag tror nästan att jag har blivit lika beroende av att göra headers som av mentos, haha.
Jag har börjat tycka att det är roligt. Jag har även hjälpt min kompis och min syster som också bloggar. Kanske ett lite konstigt ämne att blogga om men jag ville bara att ni skulle veta varför det dyker upp nya headers så ofta nu mera.

Imorgon. En dag jag har fruktat hur länge som helst. Ända från starten av sommarlovet faktiskt. Hemskt att det är slut. Hur många dagar är det kvar till jullovet?

Slut på sommarlov

Nu är jag nöjd med headern, tror jag. Jag börjar bli bättre i alla fall. Eller vad tycker ni?

Snart börjar skolan igen och det känns som om jag hela tiden måste springa till närmaste toalett och spy. Jag har inte saknat skolan en enda gång sen sommarlovet började. Jag förbjöd också mig själv att tänka på skolan och jag fick absolut inte nämna den. Och varje person som börjat prata om skolan har jag velat slå till för att få dem att förstå. Nej, skolan är inget ämne jag skulle vilja prata om. Så, varför har du använt det ordet i snart varenda mening undrar ni. Det är för att sommarlovet snart är slut och skolan kommer närmare och närmare. Det går inte att undvika det så då är det lika bra att börja använda ordet "skola" igen. Plus att jag ska börja i nian. Gud, vad mycket jobb det kommer bli. Läxa efter läxa. Prov efter prov.  Bara några få dagar kvar. Längtar redan riktigt mycket till jullovet.

Grattis Emelie

Nu är du än en gång lika gammal som jag. Hoppas du fick hur många bra presenter som helst. Men min kommer slå allas, bara för att den är från mig. Hehe. Jag vet att jag är en dag sen men bättre sent än aldrig.
Jag älskar dig, sötnos.

Porrtomte & Hunnybunny forever <3

Grattis på födelsedagen, Emelie!


RSS 2.0