Åskväder

Himlen är alldeles vit. Regnet öser ner. Streck av ljus lyser upp himlen för en sekund för att sedan följas av ett högt dundrande. Det smattrar för fullt på fönstren och vägarna täcks av vatten som strömmar ner i kloaker eller bildar som pölar. Blixtarna fortsätter och efter varje blixt räknar jag. Ettusenett, ettusentvå, ettusentre... Sedan efter en kort stund kommer åskan. Det är som om himlen fått ett raseriutbrott. Men plötsligt avtar regnet och molnen delar på sig. Blixtarna blir färre och åskan dundrar inte lika mycket längre. Himlen lyser blå och glad igen. Det är nog bäst att vara inne när himlen är arg.

Kär kanin har många namn

Min lilla lurvboll. Du är världens bästa. Även om du ser mig ser ett stort monster med bebisröst. En liten sötnos, det är vad du är. En svart tufs med stora blå ögon och små lurviga tassar. Min buffis, du är, och kommer alltid att vara, en del av mitt hjärta. Ett litet troll med svart päls där saker ofta fastnar. Du är så mjuk och go. Jag älskar att klappa och krama dig.
Det finns ingen sötare än du, min lilla modiga fluff. Du är fantastisk, för att vara en kanin. Min älskade lilla Bella.

Min lilla Bella <3

Jag lever

Vad ska jag säga? Det är sommarlov. Saker som att gå ut och ta kort och hänga är plötsligt mycket roligare. Därför glöms allt annat lätt bort, som i det här fallet, min blogg. Men tanken har funnits där. Tanken på bloggen har legat och skavt i huvudet en längre tid och tro mig, jag har försökt att skriva ett vettigt inlägg men istället blir det bara en massa smörja. Som det här. Fast det här kan man nog kalla vettig smörja, vad det nu är. Jag ville bara att ni skulle få veta att jag inte är död utan att jag lever och mår bra. När inspirationen kommer, kommer också ett bättre och intressantare inlägg. Bara så att ni vet.
Just nu är vädret inte det bästa. Grå moln som aldrig verkar försvinna och solen som täcks av dem små luddbollarna. Tur att det inte regnar i alla fall. Eller åskar. Eller snöar. Men som om det skulle hända. Snö i början av juli. Då hade jag flyttat. Kanske till något varmare ställe eller bara till en annan stad.
Okej, ska nog sluta nu. Som ni märker så skriver jag bara en massa onödigt tjafs. Inte alls intressant.
Hoppas på fortsatt bra väder och att molnen ska krympa ihop till ingenting.

RSS 2.0