Fick inspiration

Hon tittade in i hans ögon. De förut så snälla och ödmjuka ögonen var fyllda av ondska. Han stod lutad över henne och andades tungt. I hans högra hand höll han en kökskniv i fast grepp. Hon vågade inte röra sig. Hon visste hur envis han kunde vara. Även om hon kom undan så skulle han leta efter henne tills han fann henne. Jaga henne tills hon stannade. Skada henne tills hon slutade andas.
Kniven var höjd och beredd att när som helst sticka hål i hennes hud. Hon blundade och höll andan. Om några sekunder kunde hennes liv vara slut. På ett sätt skulle det vara en lättnad. Hon skulle lämna allt det jobbiga som plågat henne i flera år. Alla minnen och hemligheter som legat och skavt i hennes huvud, som hon inte vågat berätta. Ju mer hon tänkte på det desto mer ville hon att han skulle ta steget och hugga kniven i hennes bröst. Så att allt skulle få ett slut.
Greppet om hennes arm lossnade lite. Hans ögon mjuknade och han sänkte kniven. Hon suckade. Då var det väl bara att återgå till livet igen med ännu ett minne som skulle ligga och hoppas på att någon gång få lämna sin vrå och komma ut. Men det skulle antagligen aldrig hända.

Jag fick bara lite inspiration. Och när man får det så måste det ju ut, right? Då var det väl lika bra att det kom ut här. Tycker ni att det är asdåligt så skriv det så ska jag aldrig mer skriva sånt där. Annars får ni gärna skriva snälla kommentarer.


Kommentarer
Postat av: emelie

amen shit sofie de va as bra :O skriv gärna noveller du skriver så bra älskling :D <3 <3 <3

2008-05-25 @ 22:21:08
URL: http://ffamous.blogg.se/
Postat av: emelie

som jag sa i telfonen snodde ja den av familjen :) hihih

2008-05-26 @ 15:27:50
URL: http://ffamous.blogg.se/
Postat av: RoZ

Har sagt det förr och säger det igen, du är skitduktig på att skriva, och jag tycker verkligen att du ska skriva noveller! Samla dem i en mapp, försök att skicka in till tidningar som publicerar det. För du har talang, men var även lite försiktig på vad du lägger ut på nätet, då det finns många som snor texter och säger att de har skrivt dem m.m ;)

Men du är duktig!

2008-06-08 @ 15:12:22
URL: http://tear0fice.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0